+381 69 707123
Akademija Logo

4 August 2024

ОТВОРЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА БАЛКАТХОН 5.0 ЗА НАЈБОЉЕ ДИГИТАЛНЕ ИДЕЈЕ

Поделите овај чланак

Савет за регионалну сарадњу (Regional Cooperation Council – RCC) објавио је почетак петог издања онлајн регионалног такмичења за најбоље дигиталне идеје и решења са Западног Балкана, Балкатон 5.0, за који су пријаве отворене до 5. јула.

„Користећи искуство из претходна четири издања такмичења, овогодишњи Балкатон настојаће да буде још бољи и погоднији за учеснике којима доноси нове и занимљиве могућности“, наводи се у званичној објави коју је пренела агенција Мина

Пето издање Балкатона усмерено је на иновативне дигиталне идеје и решења у различитим тематским областима, међу којима су технологија услуга, зелени програм и енергетика, транспорт, туризам и пољопривреда.

Тимови који уђу у ужи избор Балкатона 5.0 добијају дводневни менторски програм са искусним стручњацима и прилику да освоје једну од шест награда у износу од по седам хиљада евра.

Победници ће имати и прилику да своје идеје представе на овогодишњем Дигиталном самиту Западног Балкана те своја решења примене у региону Западног Балкана.

У циљу подршке иновативном духу младих људи од ране доби, Балкатон 5.0 уводи једну новину, а то је отварање такмичења и за ученике средњих школа где ће најбоље рангирани тимови имати прилику да освоје награде од по четири хиљаде евра.

Балкатон 5.0 је отворен за тимове чији су чланови старосне доби до 35 година и долазе из економија Западног Балкана. Тимови се подстичу да међу своје чланове уврсте квалификоване појединце попут студената, предузећа – укључујући и стартапове – као и невладине и образовне институције.

Повезани чланци

29 September 2022

Резервација назива / општа упутства

Резервација назива Уколико желите да будете сигурни да ће тачно одређени нази...

Претплатите се на наш билтен

Будите у току са најновијим вестима, догађајима и ресурсима.

Радно време:

Пон. - Нед.: 08:00 - 22:00

Телефон

+381 69 707123

Контакт

[email protected]

Адреса

Топличин венац број 11, 11000 Београд

Мапа сајта

О АкадемиjиРесурсни центарВестиБлогКонтакт

Улогујте се да бисте добили приступ свим ресурсима

© 2024 | ASK | Сва права задржана